Rydder i skuffer

Anbefalinger

«Jeanette er min rydde-guru 🙏🏻 Og jeg snakker da ikke bare om «rydding» som i å gå igjennom eskene i boden, å sortere i garderoben, eller å lage system i kjøkkenskapene. Jeanette ser helheten rundt deg, og har en unik evne til å sette fingeren på essensen i rotet. Det være seg fysisk og konkret, som i et uryddig og overfylt hjem, men hun både ser og kan hjelpe deg med det som ligger på et dypere plan – det mentale og emosjonelle «rotet».

– Kari

Det at Jeanette nå har startet opp virksomheten Rydd i rot og også blitt profesjonell KonMari-konsulent, er en gave for meg som er så heldig å få både inspirasjon og konkrete tips og råd i hverdagen. Og jeg er ikke i tvil om at hennes erfaring, ekspertise og lune tilstedeværelse, vil være til uvurderlig støtte og hjelp for mange takknemlige kunder fremover💞🙌»

– Hanne

«Supert konsept til å få orden i alt fra papirer til rot i garasjen! Jeanette er pålitelig og organisert!»

– Rachel

«Pålitelig,energisk, likanes og effektiv dame som tryller frem ryddige hjem 😃👏 Hvem ønsker seg vel ikke det 😉?»

– Lene

«Rydd i rot fortjener annerkjennelse for en profesjonelt, lærerikt og komplett veiledning prosess i ALT du kunne tenke deg å rydde i livet ditt.»

– Viviana

«Å få Jeanette på besøk til å veilede meg i ryddingen var til enormt stor hjelp. Som så mange andre er jeg oppvokst med å ta for seg et og et rom når man rydder- noe som resulterer i at man ofte bare flytter rundt på rotet. Den hjelpen og veiledningen jeg har fått fra Jeanette er uvurderlig. Med tvillinggutter på nesten 13 år, er det ingen hemmelighet at det tidvis blir relativt kaotisk her. Treningstøy, basketballer og klatreutstyr…. alt har nå faste plasser. Og ikke bare når det gjelder guttenes ting. Kjøkkenet er så ryddig at jeg ikke trenger å lete etter noe, alle skap og skuffer er dedikert til sine ting. Jeg liker rene overflater og lite nips. Det føles så deilig!
Jeg anbefaler Jeanette på det sterkeste, hun er en varm og fin person. Hun dømmer ikke, selvom det så ut som en bombe hadde eksplodert i boden min, så oppmuntret hun meg videre, hevet ikke et øyebryn. En herlig dame, som har hjulpet meg å få det superfint hjemme! Tusen takk, Jeanette! Jeg er evig takknemlig! 💕”

– Lene