Tenker du at 2020 er året hvor du endelig skal få det hjemmet du ønsker deg?

Men så blir du overveldet og kommer ikke i gang? Du snubler på startstreken mens rotet formerer seg. Det er sikkert ikke så ille men la meg få hjelpe deg.

Det var faktisk sønnen min på 13 år som sa at det beste ryddetipset er å begynne å rydde. (Få tenåringer har like ryddig og organisert rom som han.) La oss ta en dag sammen så du kommer i flyt. Så kan du bestemme deg for om du vil ha mere støtte eller om du klarer deg selv etter det.

Vi starter med å rydde klærne dine.

Jammen det er boden som er problemet, sier du.

Vent å se. Vi kommer dit, men først tar vi klærne.

Timingen med å gå over klærne er også perfekt med tanke på at jeg hjelper deg å få solgt det du ikke lenger vil ha. Jeg har stort nettverk og flotte samarbeidspartnere som ønsker vårtøy, sko og tilbehør. Du skal se at det ikke kommer til å koste deg stort. Kanskje sitter du igjen med penger som du kan bruke på noe som gir deg glede? Tenk litt på hva det kan være.

Metoden til Marie Kondo er fantastisk når du ønsker å rydde en gang for alle og det er den metoden vi følger. Kategori for kategori inntil hjemmet ditt reflekterer det livet du vil ha for deg og dine.

Ta kontakt, så avtaler vi tid, – så er du straks i gang.