Hvem er jeg?

Jeanette Bretteville profilbilde

Jeanette Bretteville, født og oppvokst i Oslo, og har mer enn 25 års erfaring fra ledelse av mennesker og bedrifter. Jeg tar vare på relasjoner og har gjennom 50 år i Oslo bygget opp et stort nettverk.

Mitt forretningsliv og mitt privatliv har løpende satt meg i situasjoner der det har vært nødvendig å endre og omstille på en lønnsom og respektfull måte. Jeg ser helhet, jeg ser løsninger, jeg ser mennesker og jeg får ting gjort.

Jeg har ryddet så lenge jeg kan huske og har alltid elsket å tenke ut praktiske løsninger enten det har vært hjemme, på jobb eller for venner og kjente.

Rot i alle former appellerer til meg, gjør meg nysgjerrig, og jeg møter det med respekt og ydmykhet. Jeg synes det er like gøy å stupe inn i barnerom, kjeller og loft som å sortere uåpnede regninger og ringe kreditorer. Det er ingen ting jeg ikke har sett før, så du kan være trygg når du lar meg slippe inn i livet ditt.

Livet har gitt meg lang erfaring fra det som i Sverige kalles dødsrydding. Det vil si opprydding av et helt liv av ting enten i forbindelse med alderdom, sykdom eller død.

Jeg kjenner dypt på at vi har et ansvar for miljøet og andre mennesker. Det er derfor viktig for meg med gjenbruk i alle former, og jeg inkluderer dette i arbeidet mitt.

Når trenger du hjelp?

Det er ikke alltid man kan klare alt selv. Overganger eller markeringer i våre liv vil ofte kreve at ting må gjøres.

Etablering av samboerforhold, samlivsbrudd, økonomisk krise, jubileer, salg av leilighet, flytting, sykdom, dødsfall krever ofte ulike former for rydding og avklaringer.