Rydder i skuffer

Pakker

Det er flere muligheter for å skape et hjem som gnister glede, og jeg har tre pakker som du kan velge mellom. Det er også mulig å bare ta en «a la carte» -økt om du vil starte med noen timer.

Om du er usikker på hvor mange timer du behøver tar vi en gratis telefonkonsultasjon før du velger pakke, slik at vi kan finne ut hva som er riktig for deg. Du kan kontakte meg på brette@online.no eller på tlf. 906 93 680 for priser og vilkår.

15 TIMERS PAKKE – Pris på forespørsel

Dette er et flott alternativ for deg som bor i et lite hus eller leilighet, eller for deg som bare trenger hjelp med en liten del av KonMari-reisen for eksempel rydde et kjøkken eller et hjemmekontor.

  • Pakken inkluderer tre økter på 5-timer.
  • Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

30 TIMERS PAKKE – Pris på forespørsel

Denne pakken gjør det mulig for oss å dedikere en hel fem timers økt til hver av de fem KonMari-kategoriene, med en ekstra økt for å gå over lagringsalternativene dine. Dette er et flott alternativ for deg som har mulighet til å gjøre lekser mellom øktene. (For eksempel går vi igjennom klær den første økten, også tar du vesker og sko på egen hånd. Eller så gjør vi papir på en økt, men så fullfører du litt skanning og arkivering på egen hånd.)

  • Pakken inkluderer seks økter på 5-timer.
  • Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

50 TIMERS PAKKE – Pris på forespørsel

Denne pakken er optimal for mellomstore til store hjem, og den tillater oss grave dypt inn i hver av kategoriene. Det er perfekt for folk som er helt klare til å forplikte seg til å fullføre hele KonMari-reisen fra start til slutt, og som kanskje ikke har muligheten til å gjøre så mye mellom øktene.

  • Pakken inkluderer ti økter på 5-timer.
  • Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

ENKEL ØKT – Pris på forespørsel

En «a la carte» -økt varer opp til 5 timer og kan være et flott alternativ hvis du vil prøve ut metoden, men ikke er helt sikker på om det er riktig tidspunkt å forplikte deg fullt ut.

Det kan også være fint når du vil komme i gang med å rydde selv. Vi kan se på visjonen for hjemmet ditt, lage en fremdriftsplan for ryddingen eller se på hvilke andre metoder som kan være aktuelle slik situasjonen er for deg.

  • Donerte gjenstander fraktes bort etter hver økt, og jeg sørger for gjenbruk og at det kommer til nytte.

Det med liten skrift:

Prisene er inkludert mva. Full betaling forfaller på kjøpstidspunktet, eller du kan velge å betale 50% ved kjøpstidspunktet og 50% når vi har fullført halvparten av øktene i pakken. Betalinger refunderes ikke. Økter må finne sted innen ett år etter at du har kjøpt pakken. Om du avbestiller mindre enn 24 timer før avtalt oppmøtetidspunkt, vil du bli krevd for 50% av prisen for avtalt timeantall.  Du må være forberedt på at dette er en reise som gir fantastiske resultater på de fleste områder og kan by på endringer i livet som jeg ikke kan holdes ansvarlig for. Det jeg kan garantere er at du blitt møtt med «Null fordommer – 100% glede» om du lar meg hjelpe deg.